FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Címkék

Utolsó kommentek

Facebook

0

TAVASZ TÍPUS


Szerző: sminkrisz | 10:29

A tavasz
A tavasz-lányok arca friss és üde, felesleges, hogy erősen sminkeljenek. Bőrük aranyos árnyalatát érdemes erősíteni az arcfestéssel, persze csak diszkréten.

spring-time-girl-photo.jpg

Ha tavasz vagy, alapozóból válassz sárgás árnyalatút vagy barackszínűt.

A finoman irizáló alapozók nagyon jól állnak ennek a típusnak, persze nem szabad túlzásba esni, ne legyen természetellenes az eredmény. Mivel a tavasz bőre nagyon finom, óvatosan vidd fel az alapozót.

A szemeket nem szabad túl kontrasztosra festeni, így kerülendő például az erős tus. A legjobbak itt is az arannyal pettyezett színek. Legjobban a zöld áll a tavasznak, amit egészíts ki pezsgőszínnel - ne a rózsaszínes árnyalatból!
A hideg, fémes színek kerülendőek, az ezüstöt felejtsd el, ahogyan a szürkéskéket is.

A szájra is elég némi szájfény, ha szeretnéd hangsúlyozni, akkor is inkább ebből válassz színezettet, mert az erős rúzs nem áll jól a tavasznak. Válassz vidám, narancssárgás színeket, de egy színtelen szájfény - csak csillámokkal - is remek lehet.


A bejegyzés trackback címe:

https://smink.blog.hu/api/trackback/id/tr385106099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása