FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Címkék

Utolsó kommentek

Facebook

9325861_1361694306.jpg_752x714

A nyár
A nyár típusú lányok ugyanazt a finomságot képviselik, mint tavasz társaik, csupán annyi a különbség, hogy a hideg színtartományba tartoznak. Arcuk rózsaszínes, ugyanakkor sápadt, a smink célja ezért az élénkítés legyen.

Az ideális alapozó megtalálása, már ami a színét illeti, lehet, hogy hosszan tart majd, mert olyan rózsaszínes árnyalatra lesz szükség, mely hideg. Rúzsfronton viszont szerencséd van, mert ennek a típusnak jól áll az élénk szájfestés.

A rúzs lehet dinnyepiros, lágy fukszia vagy mályvaszín. Ha rúzst és nem szájfényt használsz, akkor is tegyél pár cseppet az ajkaidra az utóbbiból, mert a sápadt arcot nagyon feldobja a vizes hatású száj.

A szemeket a nyár típusúaknak is finoman szabad csak sminkelni, ugyanakkor a finom kontúr jót tehet az arcnak. Hogy ne legyen nagyon éles, a szemhéjpúderrel megegyező színű ceruzával rajzold körbe a szemet, de elegendő lehet a felső szemhéjat kihúzni.

A nyárnak nem szabad megfeledkeznie a pirosítóról, mely legyen hideg rózsaszín, nélküle az arc élettelen lesz.


A bejegyzés trackback címe:

https://smink.blog.hu/api/trackback/id/tr945101284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása