FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Címkék

Utolsó kommentek

Facebook

Egzotikus rózsaszín-lila smink

Egzotikus rózsaszín-lila smink

Ha a rózsaszínes, lilás sminkeket kedveled, amik felkeltik az emberek figyelmét, de mégsem túl harsányak, akkor ezt a sminket neked találták ki! Az alábbiakban megtudhatod, hogy milyen eszközök szükségesek hozzá, és hogyan készítsd el lépésről-lépésre!


Az rózsaszín-lila sminkhez szükséges kellékek

  • Szemfesték alapozó
  • Halvány, fagyos rózsaszín szemfesték
  • Sötétebb árnyalatú rózsaszín szemfesték
  • Levendula színű szemfesték
  • Lila színű szemfesték
  • Lila szemceruza


Az rózsaszín-lila smink elkészítése

Kezdjük a szemeid alapozásával, amihez használj rendes szemfesték alapozót. Ezután jön a halvány, fagyos rózsaszín színű szemhéjfesték, aminél különösen figyelj oda, hogy bőven jusson a belső szemzugodba. Középre vigyél fel sötétebb rózsaszín szemfestéket. Egy keskenyebb ecsettel fess halvány levendula színű szemfestéket a szemöldökcsont alatti területre, erre még kerül egy lila árnyalat is, pontosan a V alakú területre.
Az alsó vízvonalra használj lila színű szemceruzát, majd fess ki az alsó szemhéjadat is a lila színű szemfestékkel. Végül húzd ki a szemed egy fekete szemhéjtussal felül, és fesd ki szempillád, vagy használj műszempillát.



A bejegyzés trackback címe:

https://smink.blog.hu/api/trackback/id/tr125675896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása