FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Címkék

Utolsó kommentek

Facebook

A különböző csillagjegyek szülötteit olyan tulajdonságok és életmódbeli szokások jellemzik, amelyek fizikumukra, kinézetükre és kedvenc színeikre engednek következtetni. Ismerd meg a Te csillagjegyedhez milyen külső és színek társulnak.

255xNx113552_10_big.jpg.pagespeed.ic.u2eW9VbXY5.jpg

1 Kos

A Kosok erős, karakán fizikai jellemzőkkel rendelkeznek. Álluk, orruk és szájuk karakteres. Általában sportos, átlagos vagy átlagon felüli magasságúak. Gyakran vörös vagy barna hajúak, szemöldökük szép ívű. Dinamikus nők vagy férfiak. Egész testalkatukkal hatalmat és szikár határozottságot sugallnak.

Megjelenésük általában excentrikus, gyakran játékos, energikus és kifinomult. A Kosok nem tartoznak a diszkrét típus közé. Kedvelik a piros, narancs, ciklámen és burgundi színeket.
255xNx113552_0_big.jpg.pagespeed.ic.LGRaybfaia.jpg

2 Bika

A Bikáknak általában harmonikus arcuk, elég vastag érzéki ajkaik vannak. Arcformájuk gyakran szögletes vagy ovális, arccsontjuk karakteres, orruk kerek. Hajuk általában vastagszálú és fényes.

Testük arányos, mozdulataik finomak és határozottak. A Bikák nagyon komolyan veszik kinézetüket, ezért próbálják megőrizni testük arányosságát és adnak a jó öltözködésre. A ruhájuk mindig stílusos, inkább klasszikus és jó minőségű. Kedvenc színeik a zöld és a barna.
255xNx113552_1_big.jpg.pagespeed.ic.hv_n4NqP8p.jpg

3 Ikrek

Az Ikrek általában átlagos magasságúak, karcsú a testalkatúak, kedves tekintetűek. Testük hajlékony, formásak az izmaik. Végtagjaik gyakran hosszúak, mint a divat modelleknek.

Megjelenésük kifinomult, serény mozgásúak, látszólag fesztelen stílust képviselnek. Mivel a Merkúr bolygó befolyása alatt vannak, az Ikrek igazi kaméleonok, akik minden helyzethez alkalmazkodni tudnak, ezért megjelenésük is mindig alkalomhoz illő. Az Ikrek kedvenc színe a sárga, arany és az ezüst.
255xNx113552_2_big.jpg.pagespeed.ic.2Yb9WeabvH.jpg

4 Rák

A Rák csillagjegyűek gyakran hajlamosak a hízásra, főként amikor elérik harmincas éveiket. Hajuk sötét, vékony szálú vagy gyér. Orruk kicsi, álluk kerek, arcszínük átlagos. Magasságuk is átlagos vagy kicsi.

Lágy, finom mozdulatokat tesznek, gyakran talán túl lassúak is. Egész megjelenésük finom, nyugodt és védelmező. Kedvenc színeik a fehér, fekete és krémszínek.
255xNx113552_3_big.jpg.pagespeed.ic.w_fpOHWv75.jpg

5 Oroszlán

Az Oroszlánoknak markáns megjelenésük, széles homlokuk, sűrű világosabb hajuk van, és nagy orruk. Arányaik harmonizálnak magas termetükkel és hosszú lábaikkal. Izomzatuk meglehetősen erős vagy finom elegáns. Valójában az oroszlánokra kétféle megjelenés illik, a herkules-típus és az idealista típus.

A közös bennük a büszke, harmonikus megjelenés. Kinézetük mutatós, amit szeretnek ékszerekkel és díszekkel kiemelni. Gyakran öltöznek sárga vagy narancssárga ruhákba, és minden esetben a legmagasabb minőséget keresik.
255xNx113552_4_big.jpg.pagespeed.ic.-Q5iCj_kzr.jpg

6 Szűz

A Szűz csillagjegyben szülöttek diszkrét, elegáns megjelenésűek. Általában ezeknek a személyeknek jó az ízlésük de nem szívesen mutatják meg vagy dicsekednek vele.

Magasságuk átlagos vagy átlagon felüli, általában vékony, különösen a férfiaknál. Megjelenésük semleges, nem szereti a feltűnő ruhákat. Szereti a zöldet és a sárga árnyalatokat.
255xNx113552_5_big.jpg.pagespeed.ic.hHXmkYvy_K.jpg

7 Mérleg

A Mérlegek szeretnek harmonikusan, szabályosan, kifinomultan öltözködni és ezt fizikumuk is segíti. A Mérlegnek kellemes, finom arcvonásai vannak, arcuk általában kerek vagy ovális. Magassága átlagos, de hajlamos a hízásra.

Egész megjelenése őszinteséget, nyugalmat, bájt és kedvességet sugároz. Ruháit gondosan választja ki, a minőséget és a megfelelő színeket keresi, a végeredmény pedig elkerülhetetlenül...tökéletes. A Mérleg kedvenc színe a kék és a piros.
255xNx113552_6_big.jpg.pagespeed.ic.XmOar4q9Av.jpg

8 Skorpió

A Skorpiók erős, szikár emberek, alkatilag jó felépítésűek és nagyon ellenállók. Az arcuk négyszögletes, mágneses a tekintetük és érzékiek az ajkaik. Hajuk általában barna és vastagszálú. Általános megjelenésük bájosságot, titokzatosságot sugároz.

A Skorpió vele született provokáló képességgel rendelkezik, és soha nem kell cifra megjelenés neki ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Természetüknél fogva a Skorpiók komoly, józan gondolkodású emberek, ezt öltözködésük is tükrözi. Kedvenc színei a vörös, arany és a fekete.
255xNx113552_7_big.jpg.pagespeed.ic.L8aerL59WM.jpg

9 Nyilas

A Nyilasok erős fizikumú, magas vagy nagyon magas személyek, legtöbb esetben mosolygó szájuk és sűrű hajuk van. Energiát és bájt sugároznak. Középkortól hajlamosak a hízásra. Izomzatuk sportos, általános megjelenésük karizmatikus, élénk és energikus.

Megjelenésük kedélyes, öltözködésük hétköznapi, de mindig összhangban van a környezetükkel. Kedvenc színeik a piros minden árnyalata, narancs és indigó.
255xNx113552_8_big.jpg.pagespeed.ic.OzP04vfioT.jpg

10 Bak

A Bakok meglehetősen vékony, csontos, alacsony vagy átlag magasságú emberek. Mélyen ülő, komoly szemük van. Általános megjelenésük szigorúságot, szilárdságot, mélységet és érettséget sugároz.

Öltözködésük józan és semleges. A gond az, hogy inkább szeretnek praktikusan, mint esztétikusan öltözni. Gyakran úgy néznek ki, mint a tudósok, filozófusok, vagy bölcs emberek, akiknek a megjelenés másodlagos. Kedvenc színeik a fekete, szürke, zöld és barna.
255xNx113552_9_big.jpg.pagespeed.ic.uzTkATusZZ.jpg

11 Vízöntő

A Vízöntők gyakran karcsú és magas termetűek. Sötét és sűrű haj, ápolt frizura, szép arckifejezés és komolyság jellemzi megjelenésüket. Tekintetük pezsgő és vidám, egész megjelenésük eleven és eredeti.

Gyakran különcnek számítanak megjelenésükkel, megdöbbentik az embereket különös öltözködésükkel. Kedvenc színeik az indigó és a kék minden árnyalata.
255xNx113552_10_big.jpg.pagespeed.ic.u2eW9VbXY5.jpg

12 Halak

A Halak csillagjegy szülöttei gyakran ducik, átlagos termetűek. Szemük általában nagy, vonzó és határozott, szinte hipnotikus. Egész testalkatuk titokzatos, jóságos és tettrekész benyomást kelt.

A Halak külső megjelenését nehéz osztályozni, hasonlóan személyiségükhöz, amely továbbra is teljesen megfoghatatlan - titokzatos és megfejthetetlen. Kedvenc színük a lila és vörös minden árnyalata, kék és zöld.
255xNx113552_11_big.jpg.pagespeed.ic.xKtrSINpGP.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://smink.blog.hu/api/trackback/id/tr985235950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása