FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Címkék

Utolsó kommentek

Facebook

0

Szemhéj smink


Szerző: sminkrisz | 10:23

A szemfesték időtlen idők óta varázsolja még szebbé a gyönyörű szemű nőket – némely antropológus úgy véli, a barlanglakó ősember valami izgalmas szemfesték keresgélése közben fedezte fel a rezet és más fémeket. :D
Kleopátra híres volt káprázatos szeméről, mint ahogy gyönyörű szemükről nevezetesek a múlt század ismert szépségei – Greta Garbo, Elizabeth Taylor, Sophia Loren – is.

Bár a szemfestéket könnyű feltenni, sok nő jobban ódzkodik tőle, mint a többi kozmetikumtól. A szempillafesték és egy kis szemtus még hagyján, de a szemhéjfestéknél nem mennek tovább.

Pedig ég és föld a különbség az úgynevezett természetes, festetlen szem és a természetesnek ható, ügyesen kikészített szem között. Ha nem fested ki, olyan, mintha tudomást sem vennél róla, ha kifested, kiemeled természet adta szépségét.

426665_419750984790146_509506949_n.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://smink.blog.hu/api/trackback/id/tr815337209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása