FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Címkék

Utolsó kommentek

Facebook

Kivi a száraz bőrre, eper a zsírosra

Nyáron különösen vigyáznunk kell a bőrünkre a napozás, és a medence klóros vize miatt. Különféle gyümölcsök nemcsak egészségesek, hanem pakolásként szépítik a bőrt is. Az alábbi receptek egyike zsíros, a másik száraz bőrűeknek ajánlott. Nem nehéz elkészíteni, és garantáltan természetes, és hatékony lesz a végeredmény.

 

 

 

Arcpakolás száraz bőrre kivivel, és banánnal

Hozzávalók

- 2 teáskanál összetört kivi vagy banán

- 1 teáskanál méz

- 5 csepp illóolaj (például levendula vagy kubeba)

Elkészítés

A hozzávalókat keverd össze egy kis tálkában, a kész krémet vidd fel egyenletesen az arcodra. Vigyázz, hogy a szemedbe ne kerüljön, mert az illóolaj könnyen irritálhatja a kötőhártyát! Hagyd hatni 10-20 percig, hadd járják át a bőrödet a massza anyagai. Közben olvass vagy hallgass zenét! A hatóidő letelte után meleg vízzel mosd le a pakolást.

 

 

 

Bogyós gyümölcsös pakolás zsíros bőrre

Hozzávalók

- 1 teáskanál földieper (vagy bármilyen bogyós gyümölcs fagyasztva)

- 1 teáskanál zöld agyag

- 1 teáskanál méz vagy joghurt

Elkészítés

A hozzávalókat keverd össze egy kis tálkában, majd a masszát vidd fel egyenletesen a bőrödre és várj 10-30 percet, amíg a maszk kifejti hatását. Élvezd a pihenőidőt, relaxálj! Meleg vízzel távolítsd el a pakolást.


A bejegyzés trackback címe:

https://smink.blog.hu/api/trackback/id/tr975413376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása