FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Címkék

Utolsó kommentek

Facebook

Nem kell sebészkés alá feküdni, ha nincsenek tökéletes ajkaid! Viszont léteznek olyan praktikus és mindenki számára elérhető megoldások, amelyekkel megkísérelhető a szépséghiba korrigálása, méghozzá sikeresen!

1. Hámlasztás

Első lépésként fontos, hogy az ápolási rituáléd részévé tedd az ajkaid hámlasztását. Ehhez szükséged lesz egy puha kefére (lehet egy lágyabb szőrű fogkefe), valamint egy ajak-radírra, melyet az FM kínálatában megtalálsz. (cukros ajakradír)

2. Találó színek

Amennyiben az ajkaid nem vastagok, óvatosnak kell lenned a színek kiválasztásában. Fel kell hagynod a sötét árnyalatokkal – ezek tovább vékonyítják, optikailag, az ajkakat, és ráadásul öregítenek is. Megnagyobbíthatod az ajkaid, ha világos színű rúzst használsz. Ilyen például a rózsaszín, barack és krém, valamint ezek tónusai. Jó választás lehet a szájfény is, viszont csak ha színes, és nem átlátszó.

3. Smink helyes felvitele

Fontos, hogy miként viszed fel a sminket az ajkaidra. Létezik néhány trükk, amely segítségével egy perc alatt profi eredményt érhetsz el. Először is, miután felvitted az alapozót a bőrödre és az ajkaid köré is, alaposan itasd le a felesleget. Szükséged lesz egy korrektor-ceruzára, amelynek árnyalata egy fokkal legyen világosabb a bőrödnél. Húzd meg az ajkaid kontúrvonalát, picivel beljebb a természetes kontúrnál. Ezzel a ceruzával satírozd át az ajkak egész felületét. Végül pedig vidd fel a rúzst is! Akár rúzsecsettel.

4. A fény teltebbé varázsolja ajkaidat

A rúzs tetejére vigyél fel egy réteg szájfényt. Ha az alsó ajak közepére kensz belőle, az dúsabbnak, nagyobbnak fog tűnni. A szájfény legyen világos árnyalatú.

Egy másik lehetőség, ha szintén az alsó ajak közepére világos púdert kensz.

5. Különleges szájfények, rúzsok

Léteznek tonizáló-hűsítő összetevőket tartalmazó szájfények, melyek használatukkor dúsítják ajkaidat. A mikrokeringés felgyorsításával javítják az ajkak vérellátását.
Ezen kívül rúzs és szájfény egyben termékek is kaphatóak.


A bejegyzés trackback címe:

https://smink.blog.hu/api/trackback/id/tr335584157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása